Det blir lettere å kjøpe online

Har du irritert deg over at du må taste inn kortinformasjon når du gjør nettkjøp? Vel nå er kanskje løsningen her!


Nettbutikker vet at opptil 30% av alle online kjøp blir avbrutt når kunden skal taste inn kortinformasjonen. Grunnene kan være mange. Noen taster inn feil, eller blir distrahert og kjøpet avsluttes.  


- Resultatene fra rapporten vår om nordisk netthandel viste at 44% av netthandlerne som handlet via mobile enheter foretrakk å unngå å taste inn bankkortdetaljer. Enda mer interessant var det at 21% av respondentene oppga at de ville handle mer på nett hvis teknologien var implementert. Vi valgte å lytte til forbrukerne, selv om vi også forutser at nettbutikkene vil tjene enormt på å velge betalingsløsningen fra DIBS eller en av de andre leverandørene tilknyttet Nets Group. Dette eksemplifiserer vår gjensidige retningslinje 'sterkere enn noen gang - sammen',og dette er bare begynnelsen, sier Daniel Larsson, ‎SVP DIBS Commercial


Nets, DIBS og Paytrail har nå laget en løsning som lagrer kundens kortinformasjon i over 25000 nettbutikker i Norden. Løsningen heter “Remember Me” og krever ingen implementering. Det eneste kunden trenger å gjøre, er å skrive inn CVC-koden som er på baksiden av kortet.


- ‘Remember Me’-tjenesten er et tilbud som vil forbedre brukeropplevelsen til millioner av netthandlere i Norden.‘Remember Me’ lagrer forbrukerens betalingsinformasjon på en sikker måte på tvers av mer enn 25 000 nettbutikker over hele Norden. Dette betyr at i det du har valgt å lagre betalingsopplysningene dine, behøver du aldri å bruke alle de 23 sifrene igjen. Da holder det med kun den tresifrede CVC-koden som ikke vil bli lagret. Den nye tjenesten gjelderfor samtlige nettbutikker som er tilknyttet DIBS eller Nets, og når Paytrail inkluderes vil tjenesten omfatte 25 000 nettbutikker. Dermed lagres data på tvers av nettbutikkene, og selskapene som utgjør Nets Group gir en enhetlig og unik brukeropplevelse for netthandlere overalt, sier Asger Hattel, Group Executive Vice President i Nets, og forklarer at kortnumre og utløpsdatoer vil bli lagret på den sikreste mulige måten innenfor Nets Group.


Lanseringen av "Remember Me" kommer kort tid etter at Vipps har utvidet sine tjenester til å gjelde online kjøp. Betal.no tror det vil komme flere nye online betalingsløsninger i nær framtid. Så her er det bare å følge med!
Webmaster 

Mest lest