Gavekort - priser og betingelser

Det er ulike priser når det kommer til Gavekortløsninger i det norske markedet idag. Prisene er ofte ikke så "offentlig" på nettet, men på forespørsel. Betal.no gir deg litt innsikt her!


Flere av kasseløsningene i dagens marked har som sagt gratismoduler eller det koster svært lite å aktivere dette. Likevel trengs det ofte tilpasninger for å få til en god løsning. Her anbefaler vi å bruke Rådgivere som kan veilede deg og din bedrift hva du bør gjøre. Alt fra markedsføring, intern opplæring, utstedelse, bruk, returer +++

 

Er du en liten bedrift og er på jakt etter en mindre gavekortløsning bør du regne mellom 10.000 til 15.000 i investering for en gavekortløsning. Ofte 1 eller 2 butikker.

 

Er du derimot en mellomstor bedrift med litt flere butikker er ofte investeringen mellom 15.000 til 50.000 kr. for en løsning.

 

For større bedrifter finnes det løsninger fra 50.000 kr. og oppover. Ofte er det basert på hvor mange butikker man har og antall kort som trykkes til aktuelle løsning i tillegg til funksjonalitet.  

 

Flere av løsningene i dagens marked finnes også i digitale versjoner så som App, e-mail, SMS og andre formater.

 

Det er flere leverandører av Gavekort i det norske markedet og her er noen: 

 

·      PayEx

·      NETS

·      Elektroniske Tjenester

·      DiggEcard

 

Snart er det jul og da er Gavekort perfekt gave å gi og få


Gavekort:

- Øker omsetningen 

- Lojalitet til din merkevare

- Markedsføring av din merkevare


Lykke til!  

Baard Persson Vaage

Mest lest